Iată cum faci bărbatul să nu-și piardă interesul pentru tine.

La începutul relației, totul ne bucură și ne inspiră. Dar după un timp, observăm că bărbatul treptat se îndepărtează. Desigur, femeia simte panică și isterie ușoară. Ea se indispune că a dispărut oportunitatea de a fi fericită și toate astea îi afectează negativ respectul de sine. Este plăcut să fii regină și zeiță în ochii bărbatului – asta te înalță. Dar, imediat ce totul se termină, femeia coboară pe pământ.

Și atunci ea se întreabă: cum poate fi păstrată inițiativa și dorința lui de a se întâlni? De ce bărbatul își pierde dorința?

Îți voi împărtăși o modalitate sigură: dacă o folosești, astfel de situații nu vor apărea. Pentru ca bărbatul să vrea să investească în tine, să-i fie dor nu numai la începutul relației – trebuie să aplici metoda în practică.

Este vorba despre legea echilibrului energetic. Imaginează-ți o roată: spițele – sunt zonele de viață ale omului. Este ideal când acestea îți aduc bucurie. De exemplu: copiii, munca, prietenii, relațiile, casa – fiecare îți aduce partea sa de bucurie. Din aceste zone primim energie și emoții pozitive. Toate acestea sunt „florile fericirii”. Și pentru ca ele să crească frumoase și parfumate, trebuie îngrijite și udate. Când investim energia în cele mai importante zone, atunci o primim înapoi.

Dacă investești energia într-o zonă și uiți de alta, acolo vor apărea probleme. Adică, orice dezechilibru în roată – duce la dispariția sentimentului de fericire și confort. Cea mai mare influență negativă apare atunci când acest dezechilibru se manifestă în sfera relațiilor personale.

După întâlnirea cu bărbatul, femeia, de obicei, investește toată energia în el (se gândește, visează, așteaptă apelul lui). Dar! Bărbații sunt vânători! Și ei vor să dobândească exact această energie valoroasă.

Dacă bărbatul nu mai are necesitatea să vâneze (i-ai oferit deja multe), programul său iese din funcțiune. De ce ar trebui să alerge după tine când tu alergi după el? Apropo, bărbaților normali nu le place să fie o „pradă”.

Chiar dacă nu arăți prea mare interes, ci doar te gândești constant la bărbat – de asemenea investești energie. Greșesc cei care cred că acest lucru nu le afectează realitatea.

Să facem o comparație cu un pat de flori. Dacă îl umpli cu apă și crezi că așa totul va crește mai rapid, vei obține exact rezultatul opus. La fel se întâmplă și în viață.

De aceea, este necesar să distribui energia și să nu o pompezi într-o singură direcție. Imediat ce vei face acest lucru, atitudinea bărbatului față de tine se va schimba!